Waarom Recipe for Health? - gezonde en lekkere inspiratie

Na weken, maanden, zelfs jaren nadenken, dromen, piekeren, brainstormen… was het op 7/12/2020 zover: Recipe for Health werd geboren. Een nieuwe naam die beter de lading dekt van wat ik doe en ga doen. In deze blog-reeks vertel ik je graag waar mijn nieuwe naam voor staat. Hieronder lees je deel 2.

Inspiratie uit recepten

Ik haal zelf veel inspiratie uit recepten. Ondertussen heb ik al een hele verzameling aangelegd gaande van kookboeken tot recepten die op het internet heb gevonden en recepten die ik uit boekjes en reclame heb gescheurd.
Ik probeer heel graag nieuwe dingen uit en vind het ook leuk om te kijken hoe ik een recept kan aanpassen. Hoe vind ik het lekkerder? Hoe valt het beter in de smaak bij mijn gezin? Hoe kan ik het gezonder maken? Hoe past het beter in onze weekmenu? Waar hebben mijn gezin en ik behoefte aan (bv. Rosa die net start met vaste voeding, aandachtspunten tijdens de zwangerschap…)?

Gezonde inspiratie

Met Recipe for Health inspireer ik je graag door recepten te delen. Ik wil je laten zien dat gezond en lekker samen kunnen gaan. Ik laat je ook graag zien hoe het snel en gemakkelijk kan. Ik kook graag en ben graag met gezonde voeding en recepten bezig. Daarnaast ben ik ook gewoon een mama van 2 jonge kinderen. Na een werkdag wil ik ook snel en gemakkelijk een gezonde en lekkere maaltijd op tafel kunnen zetten voor mezelf en mijn gezin. Ik heb ook geen tijd en zin om elke dag iets nieuw uit te proberen. Verwacht je dus niet aan ingewikkelde recepten, wel aan lekkere en eenvoudige dagelijkse kost!
Hier kan je de andere delen lezen:

Geef een reactie